För dig som är nyfiken på släkten!

 

Vi sätter släkten i fokus och ger dig en mycket prisvärd släktforskning till släkttavlor och släktutredningar.

 

Välkommen till Tavlia Antavlor!

 

Köpvillkor och information

Beställning

 

Samtliga priser inkluderar 25% moms. Använd gärna beställningsformuläret under länken Beställning när du vill lägga en order. Fyll noggrant i alla uppgifter och glöm inte ditt personnummer. Se gärna prislistan innan du beställer. Frakt och expeditionsavgift tillkommer alltid om inget annat anges. Hämtar du din beställning i vår butik i Västervik så tillkommer inte någon frakt eller exp.avg.

Alla beställningar kreditprövas.

 

Släkttavlor

Den person som släkttavlan ska utgå ifrån ska vara född efter 1930 för att dagens priser för släkttavlor ska gälla. Vi utför enbart släktforskning i Sverige och vissa fall i Finland. När du beställer din tavla är det viktigt att du anger fullständigt namn och personnummer på den person som tavlan ska utgå ifrån. Har du inget personnummer kan du istället ange födelsedatum och var personen är född. Är personen minderårig är det bra om föräldrarna anges vid saknad av personnummer!

Observera att det inte finns någon garanti för att alla uppgifter eller personer hittas. Prisreduktion ges om det är flera personer som skulle saknas. Släktträdet trycks både på vit A4 ark och på ett åldersbeständigt arkivpapper i A4, båda trycken ingår i priset.

 

Släktutredning

När du beställer din släktutredning är det viktigt att du beskriver vad du vill ha ut av släktforskningen. Kanske vill du veta allt som går att hitta så långt tillbaka i tiden som möjligt. Eller vill du endast hitta vissa delar av släkten...du väljer själv och vi gör allt för att hitta det du söker! Din släktutredning trycks på åldersbeständigt arkivpapper för bästa bevarande och presenteras snyggt i en pärm. Du är välkommen att kontakta oss om du undrar något!

 

Kopior

Vill du ha kopia på din släkttavla eller din släktutredning så går det bra. Alla kopior levereras på samma sätt som originalen. Släkttavlorna kommer i två exemplar (vitt A4 ark och ett åldersbeständigt arkivark i A4).Kopian på släktutredningen leveras snyggt presenterat i en pärm.

 

 

 

Leverans - Betalning

 

Leverans

Din beställning levereras alltid i ett pappryggskuvert eller kartong för att undvika skador på papprena. Leveranstiden varierar beroende på orderingången och meddelas i din orderbekräftelse.

 

Betalning

Betalning sker alltid mot faktura inom 20 dagar till BG 446-7270. Vid utebliven betalning debiteras en påminnelseavgift med fn. 50:- för varje påminnelse. Från första påminnelsen tillkommer även dröjsmålsränta med fn. 20%. Efter två påminnelser går fakturan vidare till inkasso.

Alla beställningar kreditprövas.

 

Reklamation

Skulle ett fel ha uppstått på din släkttavla eller släktutredning; ett tryckfel, bortfall av siffra eller bokstav, ersätts du med nya papper! Naturligtvis helt kostnadsfritt.

En reklamation måste alltid ske inom 14 dagar efter leveransen.

Ångerrätten

 

Enligt Distans och Hemförsäljningslagen har du som konsument rätt till 14 dagars ånger vid beställning via internet. Den tjänst du beställer hos Tavlia är ej återlämningsbar när tjänsten är utförd och levererad. Detta innebär att vi ej kan påbörja någon forskning innan ångerrätten löpt ut. Ångerfristen börjar löpa samma dag som du gör din beställning.

 

Vill du ändå att vi påbörjar arbetet innan ångerrätten löpt ut ingår du avtal med Tavlia om upphörandet av ångerfristen! För att ge ditt samtycke av upphörandet av ångerrätten kryssar du i rutan "Godkänner avtal om upphörandet av ångerfristen" på beställningsformuläret.

Du har då ingått avtal med Tavlia! Vi påbörjar snarast arbetet och ångerrätten upphör.

För att inget ska bli oklart får du ett bekräftelsemejl på att du ingått avtal med Tavlia om upphörandet av ångerfristen.

Är något oklart är du mycket välkommen att kontakta oss!

 

Väljer du att inte godkänna avtalet så påbörjas arbetet med din beställning efter två veckor, då ångerfristen har upphört. Från den dag du gjorde din beställning och 14 dagar framåt kan du då ångra din beställning.